Tuotteet

Koti, pyykkihuolto & keittiö

Filling it -huuhtelukirkaste on huolella uutettu 100% kasvipohjaisista raaka-aineista. Kirkaste saa tuoksunsa luomusitruunauutteesta. Ei sisällä hajusteita, väriaineita tai optisia kirkasteita. Filling it -huuhtelukirkaste jättää astiat puhtaan kiiltäviksi, viimeistelee pesutuloksen ja kirkastaa astiat. Poistaa öljy- sekä rasvatahroja. Poistaa myös kalkkia ja saostumia. 

Haluaisitko pestä astioita ympäristöystävällisesti ja turvallisesti?

Tuote ei sisällä fosfaatteja, fosfonaatteja, ftalaatteja, tensidejä tai mitään muutakaan ylimääräistä. Tabletit ovat myös hajusteettomia. Sopii allergiaperheisiin. Tuote sisältää 21 eri entsyymiä lisäämään pesutehoa kaikissa lämpötiloissa.

Huuhtelukirkaste

Konetiskitabletit

Tästä pyykkietikkatiivisteestä saat litran valmista pyykkietikkaa!

Ainutlaatuinen Filling it -Sitrus pyykkietikkatiiviste viimeistelee pyykinpesun, raikastaa ja kirkastaa vaatteet ja tekee niistä ihanan pehmeitä. Luomusitruunaa ja pesupähkinäuutetta sisältävä tuote on luonnollinen valinta sinulle, joka haluat vähentää arjen kemikaalikuormaa tinkimättä raikkaudesta. Tiiviste on tavallista pyykkietikkaa riittoisampi, vain 2-3 korkillista riittää. Voit myös laimentaa tuotetta veteen suhteessa 1:1. Ei sisällä hajusteita, väriaineita, lisättyä vettä tai säilöntäaineita.

Filling it -pyykkitabletit ovat ympäristöystävällinen valinta ja ne jättävät pyykin tuoksuttoman puhtaaksi. Ei haalista värejä. Sopii herkällekin pyykille ja iholle. Helppo annostella suoraan pesukoneen rumpuun. Tuote ei sisällä fosfaatteja, fosfonaatteja, valkaisuaineita, ftalaatteja, tensidejä tai mitään muutakaan ylimääräistä. 

Pyykkietikka

Pyykkitabletit

Tehoa entsyymeistä vaikeampaankin likaan!

Soveltuu valkoisten ja vaaleiden pyykkien pesemiseen. Kun vaatteissa on ruokatahroja tai hikeä, entsymaattinen pyykinpesujauhe rientää pelastamaan ja valkoinen on taas valkoinen.

Jauhetta on kätevä annostella juuri oikea määrä pyykin likaisuudesta riippuen. Tuote sisältää 21 eri entsyymiä lisäämään pesutehoa kaikissa lämpötiloissa. Sopii käytettäväksi kaikissa pesulämpötiloissa. Saattaa haalistaa tummia vaatteita. Ei sovi villa- ja silkkimateriaaleille.

 

 

Valkopyykkipulveri

Kirjopyykkipulveri 

Yleispesuainetabletit

Ekopure filling it -yleispesuainetabletit ovat tulevaisuuden ympäristöratkaisu. Enää siivouskaappia ei tarvitse täyttää kymmenillä eri pesuainepulloilla, sillä filling it:llä siivoat koko kotisi turvallisesti ja ekologisesti. Mikä parasta, uusia pesuainepulloja ei ole tarpeen ostaa, sillä sama suihkepullo täytetään aina uudelleen hanavedellä ja sekaan tiputetaan uusi yleispesuainetabletti. Raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä, biohajoavia, vegaanisia ja ennen kaikkea luonnollisia. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Yleispesuainetabletit löytyy kahdessa eri tuoksussa: sitrus ja piparminttu sekä hajusteettomana. 

Tehoa entsyymeistä vaikeampaankin likaan!

Soveltuu värillisen ja tumman pyykin pesuun. Kun vaatteissa on ruokatahroja tai hikeä, entsymaattinen pyykinpesujauhe rientää pelastamaan! Jauhetta on kätevä annostella juuri oikea määrä pyykin likaisuudesta riippuen. Tuote sisältää 21 eri entsyymiä lisäämään pesutehoa kaikissa lämpötiloissa. Sopii käytettäväksi kaikissa pesulämpötiloissa. Ei sovi villa- ja silkkimateriaaleille.